min nuffe - mitt liv

21 veckor har gått sedan denna underbara varelse startade sitt liv. 13 veckor har gått sedan den nervösa men lyckliga familjen gav sig av till småland för att hämta sin skatt. Veckorna som har gått har nuffen bara förändrat till det bättre. Tidiga mornar, dreggel över hela kroppen, valptänder som fastnar i huden, trasiga skor och gropar på baksidan gör absolut ingenting. Speciellt inte när man vaknar med en valps förtrollande ögon på en, ser leken och lyckan i valpens ögon när den springer fritt efter bollen på ängen, kastar sig av lycka ut i vattnet för att leka, bär på kopplet som den vill leda sig själv eller går fin fot på stan och lyssnar på allt matte säger med allas beundrande ögon på sig. 

På bara några månader har hon fångat våra hjärtan och utan henne skulle lyckan inte finnas som den gör idag. Det är vår present från himlen, för att påminna oss om lyckan. 

Detta inlägg tillägnar jag min älskade, tindrande hund..

Credo Ego Sum Dulcis


... som betyder "Jag tror jag är söt" och banne mig det är hon också! Men vi kallar henne Tindra, för det är just det hon gör, hon tindrar som den klaraste stjärnan på himlen. Tack för att du kom till oss! 













 
Blandat | | Kommentera |
Upp